Роботу комісій ради розпочато

12 квітня в районній раді в підготовці до чергової четвертої сесії, розпочали роботу постійні комісії.

Так, засідали депутати постійної комісії з питань охорони здоров'я, освіти, праці, соціального захисту та соціального забезпечення населення, культури та спорту.

Її голова Лариса Цесарська та члени комісії: Валентина Гура, Геннадій Штурко, Олег Ємельянов, Віктор Іванов, Микола Різанов, Зоя Савченко, розглянули проекти рішень, які пропонуються до внесення на четверту сесію.

Під час комісії разом з депутатами працювали: голова районної ради Олена Гадемська, працівники виконавчого апарату ради, доповідачі-розробники проектів.

Так, профільних питань, які заслухали члени комісії було п’ять. Заслухавши доповідачів, депутати обговорили питання та погодили винесення відповідних проектів рішень на розгляд чергової сесії.

Зокрема, на комісії заслухали: Про внесення змін до районної комплексної програми соціальної підтримки сімей загиблих учасників антитерористичної операції, військовослужбовців і поранених учасників АТО та вшанування пам’яті загиблих на 2016-2020 роки; Про внесення змін до програми оздоровлення та відпочинку дітей Бобринецького району на 2014-2017 роки; Про внесення змін до цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту в Бобринецькому районі на 2012-2016 роки; Про стан виконання Комплексної районної програми виконання протипожежних заходів закладів освіти Бобринецької районної державної адміністрації на 2008-2015 роки; Про хід виконання районної програми протидії захворюванню на туберкульоз на період до 2016 року за 2015 рік.

______________________________________________________

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ