Комісійно розглянуто проекти рішень, які вносить на розгляд сесії районна рада


14 квітня засідала постійна комісія з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою.

Над обговоренням проектів рішень, які пропонуються включити до розгляду на чергову сесію районної ради працювали: голова комісії – Зоя Секрет та Анатолій Бобух, Віктор Корінський, Сергій Німенко, - члени комісії.

Участь у роботі комісії взяли:  голова райради Олена Гадемська, її заступник – Наталія Сабліна, працівники виконавчого апарату райради.

До розгляду депутатам було представлено два питання: Про затвердження Програми безоплатної правової допомоги населенню Бобринецького району на 2016-2017 роки та Про звернення депутатів Бобринецької районної ради Кіровоградської області до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо продовження строку дії мораторію на продаж чи відчуження іншим способом земель сільськогосподарського призначення до 2020 року. Інформувала з суті питань, проектів рішень Наталія Сабліна.

Після детального обговорення проектів рішень, їх аналізу, члени комісії одноголосно проголосували за їх включення до порядку денного сесії.

 

 

 

 



Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ