Територіальний центр – місце, де дбають про благоустрій та створюють затишок для його жителів


Територіальний центр соціального обслуговування населення району – це своєрідна домівка для тих, хто залишився одиноким у поважному віці. Тож, турбота та умови для таких людей, звісно, особлива. Колектив терцентру на чолі з директором Людмилою Олексієнко постійно дбають про затишок та комфорт для престарілих громадян. Крім надання їм соціальних послуг, кожен із працівників для цих людей є родино. Ця родина переймається буттям закладу і щодня вболіває за його підтримкою. Так, з метою покращити благоустрій, 21 квітня колектив зайнявся традиційною весняною побілкою дерев й бордюрів вапном та відповідних земельних робіт. Крім цього, висадили фруктові дерева на прилеглій території. Так, були посаджені яблуні та вишні, що в майбутньому слугуватимуть фруктовим садом  для жителів територіального центру.

Цього дня із колективом та директором закладу Людмилою Олексієнко, які дружно трудилися на подвір’ї територіального центру, поспілкувалися голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко та голова райради Олена Гадемська. Оглянувши

Керівництво району при розмові також оглянули й будівлю, територію. На разі, остання частково огороджена новим парканом та зроблено в’їзд до головного входу з вулиці Народної (Енгельса).

Районні керівники оглянули хід ремонтних робіт й обговорили із Людмилою Олексієнко перспективи та плани по подальшому благоустрою території.

По закінченню зустрічі Сергій Шевченко та Олена Гадемська подякували працівникам закладу за їх працю направлену на підтримку закладу, наведенню благоустрою.

див.фото:

______________________________

 

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ