Вітали з нагоди Дня охорони праці

Щорічно 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці. З нагоди цього дня керівництво району відзначило Грамотами працівників тих чи інших сфер, що стикаються у своїй діяльності із дотриманням належних умов в галузі охорони праці.

Так, колегія районної державної адміністрації, що проходила цього дня розпочалася з урочистої та приємної частини. Керівництво району в особі голови райдержадміністрації Сергія Шевченка та голови районної ради Олени Гадемської відзначили Почесною спільною грамотою головного спеціаліста з питань охорони праці відділу інфраструктури, промисловості та надзвичайних ситуацій управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури РДА Раїсу Запорожець.

Олена Гадемська та Сергій Шевченко відзначили спільною Грамотою райдержадміністрації й районної ради директора Професійно-технічного училища   Андрія Запорожця. Вручили Грамоти в актовій залі ПТУ № 32, де зібрався педколектив та працівники училища. Керівництво району користуючись нагодою також привітало присутніх працівників Професійно-технічного училища із наступаючими травневими святами та Світлим Великоднем.

Грамоту вручено й директору товариства з обмеженою відповідальністю “Бобринецький завод продтоварів” Світлані Цвик. Сергій Шевченко й Олена Гадемська завітали в гості до працівників підприємства продтоварів та в середовищі колективу заводу вручили спільну Грамоту Світлані Станіславівні, яку зокрема принагідно привітали із Всесвітнім днем охорони праці та наступаючими травневими святами.

Слід відзначити, що найближчим часом відповідні спільні Грамоти за сумлінну працю, забезпечення належних, безпечних і здорових умов праці на підприємстві та відповідно з нагоди Всесвітнього дня охорони праці отримають: Олексій Голубовський – голова фермерського господарства “Голубовського О.В.”, голова ФГ “Даманське” Сергій Бергер, директор приватного підприємства АФ “Славутич” Юрій Крутько та голова СФГ “Галина” Сергій Німенко. Відповідне рішення вже закріплене розпорядженням голови райдержадміністрації.

див.фото:

 

 

____________________________________

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ