Нагородження стипендіями

Відзначили обдарованих, талановитих дітей Бобринеччини


2015/2016 навчальний рік був успішним для освітньої галузі району. Цьому підтвердження 32 призові місця на рівні області та 2 призові місця на рівні держави, які вибороли 26 учнів наших районних навчальних закладів.

Розділили радість й гордість за молоду творчу еліту на зібранні в райдержадміністрації, куди були запрошені переможці обласних учнівських олімпіад та Міжнародних, Всеукраїнських предметних конкурсів. Розвиток творчого потенціалу у підростаючого покоління, - завдання як для вчителів, батьків, так і для освітянських ініціатив, у цілому.

Саме про це і наголошували під час вручення дипломів, відзнак та стипендій, яке проводили: голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко, голова районної ради Олена Гадемська, начальник відділу культури Олексій Різун.

Найбільше, звісно, гарних слів лунало на адресу учнів, які своїми стараннями, наполегливістю гідно представляють нашу Бобринеччину. Навчаючись, розвиваючись, вони будують своє перспективне майбутнє, а значить й майбутнє нашої країни. Бо ж діти – це світле майбуття держави.

Обдаровані діти – майбутній цвіт нації. І це – невипадково, бо дитина, яка отримала від народження як інтелектуальні так і творчі здібності, має можливість скористатися ними у майбутньому. Талановиті діти – це той ресурс, з якого формується інтелектуальна еліта, а інтелектуальну еліту будь-якого народу становлять особистості творчі, яскраві, мислячі.

Саме такі тезиси звучали із вуст керівництва. А присутні у залі із гордістю аплодували дітям-переможцям.

Керівники району у вітальному слові відзначали, що прекрасний результат, який сьогодні спостерігаємо, це велика праця учнів, вчителів та їх батьків. Це честь і гідність Бобринецького району!

Цього дня від районної ради, районної державної адміністрації стипендії отримали:

Сорочан Анна, учениця 10 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1», яка здобула найбільше   перемог 11(одинадцять) на рівні району, області та держави і заслужила звання   «Учень року - 2016». ІІІ місце у ІV (заключному) етапі  ХVІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; І місце в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; І місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; І місце в обласній олімпіаді з російської мови та літератури; ІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури; І місце у районній олімпіаді з російської мови та літератури; І місце у районній олімпіаді з біології ; І місце у районній олімпіаді з англійської мови ; І місце у районній олімпіаді з української мови та літератури ; І місце у районному етапі Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика; І місце у районному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Читай продовження далі:

Ільчишина Еліна, учениця 5 класу Костомарівської ЗШ І-ІІІ ст.: І місце у ІV (заключному) етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка; І місце в обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. І місце у районному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка .

Бібік Роман, учень 10 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: І місце в обласному етапі Всеукраїнського  конкурсу учнівської творчості в номінації «Історія України і державотворення»; ІІІ місце в обласній олімпіаді з інформаційних технологій; І місце у районному етапі Всеукраїнського  конкурсу учнівської творчості в номінації «Історія України і державотворення»; І місце у  районній олімпіаді з історії; І місце у  районній олімпіаді з англійської мови  .

Зінченко Наталія, учениця 10 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»:  ІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови та літератури ; ІІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства; І місце у районній олімпіаді з правознавства; І місце у районній олімпіаді з трудового навчання.

Гуро  Дар’я, учениця 11 класу Бобринецької  ЗШ І-ІІІ ст. №5: І місце в обласній олімпіаді з російської мови та літератури; І місце у районній олімпіаді з російської мови та літератури.

Синьогуб Анна, учениця 11 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: ІІ місце в обласній олімпіаді з англійської мови; ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури ; І місце у районній олімпіаді з англійської мови.

Орленко Валерія, учениця 11 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІІ місце в обласній олімпіаді з географії; І місце у районній олімпіаді з екології. І місце у районній олімпіаді з географії.

Червоняк Владислав, учень 10 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: ІІ місце в обласній олімпіаді з історії.

Лук’яненко Аліна, учениця 10 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови та літератури.

Ткаченко Дмитро, учень 11 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІ місце в обласній олімпіаді з історії.

Тороп Вікторія, учениця 9 класу Олексіївської ЗШ І-ІІІ ст.:І місце в обласному етапі Всеукраїнського  конкурсу учнівської творчості в номінації «Історія України і державотворення» .

Степанова Вікторія, учениця 9 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1»: ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (секція «Історія»).

Андрісонова Вікторія, учениця 9 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1» за зайняте: ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук (секція «Історія»).

Назаренко Вікторія, учениця 9 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови та

літератури; І місце у районній олімпіаді з російської мови та літератури.

Лашкул Єлизавета, учениця 11 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури

Каращук Юлія, учениця 8 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури.

Бережна Дар’я, учениця 9 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: ІІІ  місце в обласній олімпіаді з української мови та літератури.

Богза Тетяна, учениця 9 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ст. №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з математики.

Кузьменко Анастасія, учениця 9 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ  ступенів №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з географії.

Кондратюк Крістіна, учениця 11 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з географії.

Безносенко Ігор, учень 11 класу Федіївської ЗШ І-ІІІ ст.: ІІІ місце в обласній олімпіаді з екології

Холодовська Наталія, учениця 10 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з правознавства

Доброштан Маргарита, учениця 11 класу НВК «Бобринецька гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1»: ІІІ місце в обласній олімпіаді з російської мови та літератури

Зленко Олександр, учень 8 класу Бобринецької ЗШ І-ІІІ ст. №5: ІІІ місце в обласній олімпіаді з інформаційних технологій

Городніченко Діана, учениця 11 класу Веселівської ЗШ І-ІІІ ст.: ІІІ місце в обласній олімпіаді з економіки

Мілютін Андрій , учень 7 класу Свердловської ЗШ І-ІІ ст.: ІІІ місце в обласному конкурсі «Вчимось досліджувати та охороняти природу».

Щороку, за сприяння обласної державної адміністрації та обласної ради видається збірник «Обдарована молодь Кіровоградщини», де представлено кращу обдаровану молодь області, які здобули перемоги на рівні області та держави. Серед них учні  Бобринецької гімназії: Сорочан Анна та Бібік Роман.

З перемогою вас, шановні діти! Успіхів вам та нових звершень!

 

 

_______________________

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ