Для бобринчан пролунав останній дзвінок

27 травня у школах району для учнівської молоді пролунав останній дзвоник. Для школярів  це означає час початку літнього відпочинку, а для випускників – час прощання зі школою.

Урочисті лінійки цього дня – це давня та добра традиція. Учні молодших класів віршами вітають випускників, для яких в останнє лунає шкільний дзвоник. Батьки та вчителі дають поради та настанови перед початком дорослого життя. Бо як відомо, дитинство залишається на порозі школи.

У цей день до випускників, школярів, вчителів та батьків зверталися лише з щирими словами подяки.

З вітальним словом до всіх присутніх на останньому дзвонику у міській школі-гімназії №1 звернулися: голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко, міський голова Валерій Сніжко.

Директор закладу Володимир Карпук привітав усіх присутніх із закінченням навчального року, висловив слова подяки районній та міській владі за підтримку, профспілці - за співпрацю. Педагогічному та учнівському колективам дякував за високі досягнення у навчанні, спорті та творчості, побажавши нових звершень та досягнень. Також вручив Грамоти, Подяки призерам тих чи інших олімпіад, а також відзначили переможців предметних конкурсів.

Цього дня багато гарних слів линуло для школярів. Так, від районної влади привітав із святом останнього дзвоника учнів міської  школи №5 перший заступник голови РДА Валентин Мельник, начальник відділу освіти РДА Олексій Різун, начальник Бобринецького відділення ПриватБанку Володимир Миргородський.

Директор школи Алла Богданова висловила подяку райдержадміністрації, районній та міській раді, районній профспілці працівників освіти і науки за сприяння в освітніх питаннях й допомозі, які вони надають школі. Також, Алла Євгеніївна дала мудрі настанови цьогорічним випускникам на майбутнє.

Щирі вітання та настанови, подарунки чекали й на учнів сільських шкіл. До яких цього дня також завітали гості. Голова райради, депутат Олена Гадемська відвідала урочисту лінійку Володимиро-Іллінської школи. Голова РДА, депутат Сергій Шевченко привітав учнів Бобринківської школи. Заступник голови райради, депутат Наталія Сабліна слова вітання говорила учням Тарасівської школи. До свят у навчальних закладах долучилася більшість представників депутатських корпусів.

 

У школах з нагоди свята лунали українські пісні, під звуки народних мелодій діти танцювали та веселились. Свято було урізноманітнене поетичними хвилинками, цікавими інсценівками з шкільного життя. Участь у цьому взяли і молодші, і старші класи.

Бажаємо, щоб літній відпочинок для учнів був змістовний, щоб вони набралися нових сил для майбутніх здобутків та досягнень у навчанні. Випускникам же, - в добру путь та здійснення мрій щодо вступу у вищі навчальні заклади!

 

 

 

 

 

_____________________________

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ