У підготовці до позачергової сесії районної ради

21 червня відбулося засідання постійної комісії з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об'єднань громадян та адміністративно-територіального устрою.

Участь у роботі комісії взяла участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна.

Голова комісії Зоя Секрет та члени комісії Віктор Корінський, Сергій Німенко розглянули на порядку денному питання “Про обрання тимчасової контрольної комісії”.

Голова комісії поінформувала присутніх, що 16 червня у районній раді відбулося засідання президії районної ради. Члени колегіального органу розглянули звернення, які надійшли до райради. Зокрема: колективне звернення сільських голів Бобринецького району та колективне звернення жителів Бобринецького району. Останні стосувалися дотичних тем – правомірності об’єднання міської та Червонодолинської громад, розподіл міського та районного бюджетів за таких умов та ін.

У зверненнях також йдеться про потребу у створенні робочої групи із числа депутатів та розгляду відповідних звернень. Створити таку групу вирішили на черговій сесії.

Також до відома членів комісії було доведено, що за пропозицією однієї третини депутатів від загального складу ради вирішено скликати позачергову сесію вже 22 червня.

Розглянувши та обговоривши питання члени комісії підтримали внесення питання “Про обрання тимчасової контрольної комісії” на розгляд позачергової п’ятої сесії райради.

Члени комісії, депутати, обговорюючи питання порядку денного, зауважували, що тема порушена у зверненнях вкрай важлива. Тому були внесені пропозиції ініціювати подальші звернення від депутатів до вищих органів влади, з метою отримання правомірних роз’яснень.

--------------------------------------------------------

 

 


Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ