Свято держслужбовців

 

 

З професійним святом вітали держслужбовців району

23 червня в районному Будинку культури відбулися урочисті заходи присвячені Дню державної служби.

Свої вітання на адресу держслужбовців, з нагоди їх професійного свята говорили:  перший заступник голови райдержадміністрації Валентин Мельник та заступник голови районної ради Наталія Сабліна.

Керівництво відзначило, що на державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави. Зазначили, що кожен на своєму місці державний службовець виступає єднальною ланкою між владою і народом, знає його біди та проблеми, шукає шляхи їх вирішення.

До Дня державної служби керівники району відзначили почесними Грамотами та Подяками ряд сумлінних працівників сфери. Так, за вагомий внесок у формування системи державного управління та з нагоди професійного свята Дня державної служби спільними Грамотами були нагородженні: працівники райдержадміністрації Інна Іванченко, Людмила Лобова, начальник управління соціального захисту населення РДА Катерина Матягіна, начальник Управління Державної казначейської служби України у Бобринецькому районі Кіровоградської області Валентина Пріхно, завідувач сектору статистики у Бобринецькому районі Головного управління статистики у Кіровоградській області Лариса Процик.

 

Також оголошена спільна Подяка: головному спеціалісту-юрисконсультанту відділу Держгеокадастру Олександру Ісакову, головному казначею відділу надходжень та видатків Управління Державної казначейської служби України у Бобринецькому районі Кіровоградської області Тетяні Красуцькій, начальнику відділу аналізу і планування доходів бюджету та фінансів галузей виробничої сфери та інвестицій фінансового управління РДА Наталія Манько, головному спеціалісту відділу економічного розвитку і торгівлі та захисту прав споживачів управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури Наталі Плахотнік, завідувачу бюджетно-фінансового сектору-головного бухгалтера Бобринецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області Світлані Ткаченко, начальнику відділу соціальної роботи районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді РДА Олегу Трушкіну.

Для державних службовців після урочистої частини солісти районного Будинку культури, вихованці районної школи мистецтв та аматори сцени району презентували святкову вітальну програму, подарувавши гарний настрій та щирі вітання.

_______________________________________

 

 

Останні новини

  • Відбулися урочистості до Дня Конституції України
  • Святкували ювілей Анатолія Тесленка
  • 28 червня відзначаємо державне свято!
  • Вітаємо держслужбовців!
  • Про підготовку фахівців

До уваги громадян

Офіс реформ