Оргкомітет визначився із планом заходів до Дня молоді та Дня Конституції України


24 червня заступник голови районної ради  Наталія Сабліна взяла участь у роботі організаційного комітету, який проходив у райдержадміністрації із питань організації та підготовки до відзначення у районі Дня молоді і Дня Конституції України.

Під головуванням голови РДА Сергія Шевченка, за участі першого заступника голови райдержадміністрації Валентина Мельника, заступника голови РДА Людмили Сопільняк, заступника міського голови Людмили Кривошеї, керівника апарату РДА Галини Карпової та начальника відділу культури та туризму РДА Лариси Гребень обговорили плани заходів.

Так, в ході наради було визначено, що 26 червня в приміщенні районного Будинку культури відбудеться урочистий захід присвячений Дню молоді та наступаючому Дню Конституції України. До присутніх звернуться керівники району та міста, а також із тематичними номерами виступлять аматори сцени, працівники творчих колективів. Початок заходів у РБК о 18.00.

Цього дня, для молоді та всіх бажаючих о 20.00 запланована святкова дискотека біля будівлі районної школи мистецтв.

28 червня в День Конституції України делегаціями від району та міста буде здійснене покладання квітів до пам’ятних знаків та дошок, які присвячені Герою Небесної Сотні Віктору Чміленку та загиблим учасникам АТО.

 

 

 

 

 

 

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ