Бобринчан вітали із Днем Молоді та Днем Конституції України

У серці кожного живе любов до України

26 червня у районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені прекрасному молодіжному святу – Дню молоді та державному – Дню Конституції України.

Відзначення свята молоді та двадцятої річниці з прийняття Головного Закону України розпочали урочистостями: з вітальним словом звернулися керівники району, міста, вручивши з нагоди свята Грамоти та Подяки. Бобринчан вітали: голова районної ради Олена Гадемська, голова райдержадміністрації Сергій Шевченко, заступник міського голови Людмила Кривошея.

У своїх виступах керівництво, звертаючись до молодого покоління, відзначало, що молодь Бобринеччини – сьогодення і майбутнє нашого краю. Та побажали енергії, наполегливості, оптимізму, реалізації у вибраних сферах життя та професії.

У виступах керівництво говорило й про важливість та знаковість прийняття Конституції України. З нагоди 20-ї річниці, відзначили, що Україна обрала шлях незалежного розвитку, закріпила це в Конституції, підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу. Одним із основних принципів якої є забезпечення прав і свобод людини і громадянина. В переддні свята щиро бажали всім міцного здоров’я, щастя і достатку, успіхів задля розбудови стабільної і процвітаючої України. Миру всім та благополуччя!

Урочисту частину святкувань продовжили врученням нагороджень. Так, відповідно до розпорядження голови РДА та голови райради за сумлінну працю, вагомий внесок у розбудову демократичної держави та з нагоди Дня Конституції України спільною Грамотою були нагородженні: приватний підприємець с.Новоградівки В. Іванов, керівник апарату райдержадміністрації  Г. Карпова, колектив працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), завідувач районної дитячої бібліотеки Л. Мельнікова, завідуюча складом Міськкоопторгу райспоживтовариства О. Репа, провідний бухгалтер районного центру зайнятості О. Сокуренко, провідний фахівець відділу надання соціальних послуг районного центру зайнятості Г. Яновська. З нагоди Дня Конституції України були оголошені спільні Подяки: водію Міськкоопторгу райспоживтовариства Ф. Капліченку, голові СФГ «Мирошніченка» С. Мирошніченку, старшій медичній сестрі терапевтичного відділення ЦРЛ Н. Ніколенко, майстру ТОВ “Бобринецький завод продтоварів” А. Пісній, завідуючій магазином “Коваліський” Г. Резніченко, головному бухгалтеру відділу освіти РДА Н. Сороці, формувальнику хлібобулочних виробів Хлібокомбінату І. Соченко, бармену Комбінату громадського харчування Н. Харуті, лікарю-акушеру-гінекологу ЦРЛ В. Шевченку.

Також, за сумлінну працю, особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та з нагоди Дня молоді були нагородженні спільною Подякою РДА й райради: лікарі-педіатри ЦРЛ О. Дзюба та Є. Сирота, головний спеціаліст відділу соціальної роботи РЦСССДМ РДА Л. Зеркаль, начальник відділу кадрової роботи апарату РДА А. Почтар, завідуючий господарством територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) О. Філіпенко, вчитель математики та основ економіки Верхньоінгульської ЗШ І-ІІІ ступенів С. Шнайдерман, вчитель фізичної культури Чарівнянської ЗШ І-ІІІ ступенів В. Шоколов, начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА В. Штромілов та фізична особа-підприємець С. Якубенко.

Після завершення вручення Грамот та Подяк із тематичними номерами перед присутніми виступили аматори сцени, працівники районного Будинку культури й вихованці районної школи мистецтв, а також місцеві таланти-гімнасти. Прекрасні, змістовні творчі номери: пісні й танці, подарували глядачам прекрасний святковий настрій. Глядачі ж не шкодували оплесків талановитим виконавцям.

 

 

Святковий концерт сповнений любов’ю до України, шаною до її Державних символів та щирими сподіваннями на світле майбуття тісно переплівся зі щирими сподіваннями українців у перемогу добра та справедливості.

Також з нагоди свят усі бажаючі мали змогу змістовно відпочити та повеселитися на дискотеці, яку проводили біля музичної школи після закінчення концертної програми в РБК.

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ