Орієнтовно визначено заходи з відзначення 25-ї річниці незалежності України

У понеділок заступник голови районної ради Наталія Сабліна прийняла участь у засіданні районного організаційного комітету з питань підготовки та відзначення 25-ї річниці незалежності України. Членами оргкомітету було обговорено заходи, затверджені спільним розпорядженням голови Бобринецької районної державної адміністрації та голови Бобринецької районної ради від 21 січня 2016 року №16-р/9 «Про організацію відзначення у районі 25-ї річниці незалежності України». Орієнтовно визначено, що:

-          21 серпня на площі біля адмінбудинку відбудеться святковий ярмарок-продаж сільськогосподарської продукції до Дня незалежності України;

-         23 серпня у День державного прапору України на площі Незалежності відбудеться урочисте підняття Державного Прапору України.

-         24 серпня пройде урочиста хода з покладанням квітів до пам’ятних місць, дошок тощо. На території спортивного комплексу “Олімпієць” плануюються урочистості з нагоди 25-ї річниці незалежності України, які продовжаться вітаннями та нагородженнями. Для жителів району та міста аматори сцени, артисти, спортсмени, гуртківці представлятимуть тематичні номери. Закінченням концертної програми буде святкова дискотека.

_________________

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ