Бобринчани святкували День Незалежності України

24 серпня, на СК «Олімпієць» Бобринчани святкували 25-річчя Незалежності України. Заходи відзначались з патріотизмом та любов’ю до Батьківщини. Святковою ходою, під оплески присутніх пройшли військовослужбовці. Громадські активісти, волонтери пронесли двадцятиметровий синьо-жовтий стяг. Діти-переможці районних, обласних та всеукраїнських олімпіад з української мови та літератури, конкурсів імені Т.Г.Шевченка та Петра Яцика пройшли з блакитними та жовтими кульками, які потім пустили в небо. До вітального слова були запрошені голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко, міський голова Валерій Сніжко.

Олена Гадемська зазначила, що зміцнення Незалежності України – це наш обов’язок, і кожен українець повинен об’єднатися в єдиному прагненні – сумлінно і самовіддано працювати заради процвітання нашої держави. Голова районної ради побажала усім злагоди та успіхів, добробуту та достатку.

Традиційно, приємним моментом урочистостей стало нагородження. Почесною грамотою Кіровоградської обласної ради та Кіровоградської обласної державної адміністрації нагороджено директора ПСП «Велес» Василя Плюща за вагомий внесок у економічний та соціальний розвиток Бобринецького району, Почесною Грамотою Кіровоградської обласної ради – депутата районної ради Зою Секрет, Грамотою Кіровоградської обласної ради  - Володимиро-Іллінського сільського голову Наталію Гартман, Подякою Кіровоградської обласної ради - секретаря Кетрисанівської сільської ради Тетяну Патютку. Керівники району вручили Грамоти та Подяки Бобринецької районної ради та Бобринецької районної адміністрації за мужність і самопожертву та з нагоди 25-річчя Незалежності України учасникам антитерористичної операції, учасникам ліквідації наслідків аварії на Чоронобильській АЕС, активним громадянам та колективам району, за сумлінну працю та вагомий внесок у реалізацію державної політики у районі.

Найкращі мистецькі колективи району, а також окремі виконавці подарували присутнім святковий концерт.

До уваги громадян

Офіс реформ