1 вересня відбулись урочисті лінійки, присвячені Дню знань

Кожного року, у перший вересневий ранок, подвір’я загальноосвітніх шкіл району наповнюються веселими, дзвінкими голосами школярів – приходить свято першого дзвоника – День знань.

1 вересня 2016 року в усіх середніх навчальних закладах Бобринеччини відбулися традиційні урочисті лінійки.

Із нагоди шкільного свята голова районної ради Олена Гадемська щиро привітала учнів та вчителів Володимиро-Іллінської ЗОШ І-ІІ ступенів та Костомарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Нашій державі, яка нещодавно відзначала 25 річницю своєї Незалежності, в цей складний для усіх нас час, дуже потрібна освічена, високоморальна, патріотична і духовно багата молодь. Тільки від нас сьогодні залежить доля країни. Бажаю усім школярам на цьому шляху підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконана, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а сприятимуть цьому - високі стандарти української освіти, рівні можливості в її здобутті для кожної дитини",- зазначила голова районної ради.

Особливі слова вітань вона адресувала першокласникам, для яких 1 вересня відкрилися двері країни знань, нових досягнень, цікавих справ та власних талантів. Одинадцятикласникам Олена Антонівна побажала використовувати кожну мить стрімкого життя та не бути байдужими.

До уваги громадян

Офіс реформ