Відбулося засідання президії районної ради

12 жовтня 2016 року головою Бобринецької районної ради Оленою Гадемською було проведено засідання президії за участю її членів – депутатів районної ради сьомого скликання Бергера С.В., Олексієнко Л.Й., Сабліної Н.А., Секрет З.Ф., Косенка С.О., Рибачук Н.В., Цесарської Л.Н. Також на засідання було запрошено голову Бобринецької районної державної адміністрації Шевченка С.А. та його першого заступника Валентина Мельника.

Президія розпочалася із затвердження порядку денного її роботи. Члени президії підтримали пропозицію Олени Гадемської щодо скликання сьомої сесії районної ради 26 жовтня 2016 року о 10 годині та розглянули  перелік питань, які виносяться на сесію, визначилися із датою та часом проведення постійних комісій районної ради (див. Графік).

Депутати погодили список запрошених для участі у роботі пленарного засідання сьомої сесії районної ради та узгодили порядок денний сесії до якого включили 25 питань. Додатковим питанням до запропонованого переліку включено погодження встановлення додаткового газового котла в газовій котельні НВК “Бобринецька гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1” за клопотанням Бобринецької міської ради. Голова районної ради Олена Гадемська довела до відома членів президії зазначене клопотання міської ради, яке було отримане  12 жовтня 2016 року, тобто в день засідання президії. Перший заступник міського голови Валентин Висоцький, який був запрошений на засідання доповів, що приміщення НВК “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1” та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5 ім.П.П.Шумилова опалюються від газової котельні НВК “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1”. Температурний режим даних навчальних закладів забезпечується роботою одного газового котла, який внаслідок тривалого терміну експлуатації знаходиться в незадовільному стані, неодноразово ремонтувався та не може належним чином забезпечити проведення опалення двох вищевказаних навчальних закладів протягом опалювального періоду 2016/2017 року.

На підставі укладеного Договору про передачу об’єкта спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району у тимчасове користування від 22 серпня 2016 року між Бобринецькою міською радою та районною державною адміністрацією пристосування переданого об’єкта, проведення реконструкції, перебудови здійснюється тільки за відповідного погодження з Бобринецькою районною радою. Тому, з метою виконання умов договору запропоновано дане питання детально обговорити та прийняти відповідне рішення. Депутат районної ради Сергій Бергер запропонував внести питання “Про погодження Бобринецькій міській раді встановлення додаткового газового котла у котельні НВК “Бобринецька гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ стуренів № 1” до сформованого на розгляд чергової сесії переліку питань. Пропозиція була підтримана одноголосо.

Загалом, усі питання порядку денного президія розглянула позитивно та запропонувала внести на розгляд постійних профільних комісій районної ради.

Крім того, депутат районної ради Сергій Бергер довів до відома членів президії, що на пленарному засіданні сьомої сесії районної ради проінформує про роботу тимчасової контрольної комісії, яка була обрана рішенням п’ятої позачергової сесії районної ради сьомого скликання від 22 червня 2016 року № 91 для здійснення контролю з питання щодо ініціювання добровільного об’єднання Червонодолинської та Бобринецької міської територіальних громад, громадського обговорення пропозицій щодо ініціювання добровільного об’єднання цих громад та створення Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Насамкінець, депутати визначилися із орієнтовною датою скликання наступної сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання. Планується, що пленарне засідання відбудеться 14 грудня 2016 року.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ