Президія райради затвердила орієнтовний перелік питань, що будуть розглядатися на 11 сесії

23 травня, під головуванням голови районної ради Олени Гадемської відбулося засідання Президії Бобринецької районної ради.


Президія розпочалася із затвердження порядку денного її роботи. Члени президії розглянули  перелік питань, які виносяться на одинадцяту сесію районної ради, визначилися із датою та часом проведення постійних комісій районної ради, які розпочнуть свою роботу на початку червня.

Депутати погодили список запрошених для участі у роботі сесії, яка відбудеться 16 червня та узгодили порядок денний сесії до якого включили 18 питань.


На пленарному засіданні 11 сесії планується розглянути внесення змін до контрактів, укладених з керівниками комунальних підприємств району та продовження їх терміну дії, звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2017 року, внесення змін до районного бюджету на 2017 рік, затвердження Комплексної програми профілактики злочинності в Бобринецькому районі на 2017-2020 роки, внесення змін до програми економічного і соціального розвитку Бобринецького району на 2017 рік, внесення змін до районної програми військово-патріотичного виховання молоді та забезпечення проведення призову громадян на строкову та контрактну військову службу у Бобринецькому районі на 2016-2020 роки.

Серед освітніх питань - передача бюджетних установ із спільної власності територіальних громад сіл та міста Бобринецького району у комунальну власність Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді, затвердження плану заходів щодо організації створення опорних закладів Бобринецького району Кіровоградської області та модернізації навчальних закладів, затвердження районної цільової програми розвитку фізичної культури та спорту в Бобринецькому районі на 2017-2021 роки.


Усі питання порядку денного президія вирішила внести на розгляд профільних постійних комісій районної ради.

Насамкінець, депутати визначилися із орієнтовною датою скликання дванадцятої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання. Пленарне засідання планується провести 15 вересня 2017 року.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ