Відбулося засідання постійної профільної комісії з питань регламенту

2 червня, під головуванням Зої Секрет, відбулося засідання профільної постійної комісії  районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою.


Членами постійної комісії розглянуто чотири питання. Серед важливих - внесення змін до контрактів, шляхом продовження їх терміну дії, укладених з керівниками комунальних установ району.

Також депутати заслухали інформацію про стан виконання районної комплексної програми профілактики злочинності і правопорушень на 2012-2015 роки та затвердження Комплексної програми профілактики злочинності в Бобринецькому районі на 2017-2020 роки. Ці питання  запропоновано внести на розгляд пленарного засідання 11 сесії районної ради.


Щодо продовження терміну дії контрактів з керівниками районної лікарні та СК «Олімпієць», члени постійної комісії вирішили заслухати зазначені питання на спільному засіданні постійних профільних комісій районної ради, яке відбудеться 12 червня о 10.00 год. у малому залі районної ради.


До уваги громадян

Офіс реформ