Святкували День працівників ветеринарної медицини

10 серпня в приміщенні районного Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт до Дня працівників ветеринарної медицини.
З привітальним словом виступили перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Андрій Багрій, голова районної ради Олена Гадемська та голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко.

Кращих працівників ветеринарної галузі області нагороджено відомчими відзнаками Кіровоградської обласної державної адміністрації та Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області.
В свою чергу Сергій Шевченко та Олена Гадемська за сумлінну працю в галузі ветеринарної медицини, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня працівників ветеринарної медицини нагородили спільною Грамотою райдержадміністрації й районної ради: завідуючого Бобринецькою державною лабораторією ветеринарно-санітарної експертизи на ринку Івана Барвінка та виконуючого обов’язки начальника Бобринецької районної державної лікарні ветеринарної медицини Олену Філіпенко.

Аматори районного, сільських Будинків культури, вихованці районного будинку дитячої творчості та дитячо-юнацької спортивної школи “Чемпіон” подарували гостям – працівникам ветеринарної медицини Кіровоградської області приємні хвилини відпочинку.

До уваги громадян

Офіс реформ