Святковий концерт для працівників освіти району

З нагоди Дня працівників освіти 29 вересня 2016 року у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи. На свято завітали голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко, депутати районної ради.


Під час поздоровлень працівників освіти Олена Антонівна наголосила на тому, що професія «вчитель» унікальна. Цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Учитель здійснює щоденну, кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу, віддаючи свої знання учням, вкладаючи у них частку свого серця і душі. Тому, які б зміни не відбувалися в сучасній школі, які б високі технології не входили в навчально-виховний процес, – найбільшою цінністю, найважливішим ресурсом школи був, є і залишиться вчитель. Відданість обраній справі кожного освітянина та підтримка районної влади стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашого району.


До привітань долучились і депутати районної ради Сергій Бергер та Сергій Німенко. Від них прозвучали слова підтримки та вдячності вчителям.

За сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток освіти району, високі творчі здобутки у справі навчання і виховання підростаючого покоління кращі працівники освіти району були нагороджені грамотами та подяками. Так, Почесною грамотою райдержадміністрації й районної ради були нагородженні: директор Буховецької загальноосвітньої школи Микола Воронов, директор Рощахівської школи Валентина Дмитрян, педагог хореографічного відділу районної дитячої школи мистецтв Олена Чича.

Також спільними Подяками райдержадміністрації й районної ради були відзначені: директор Федіївської загальноосвітньої школи Людмила Безносенко, секретар відділу освіти, молоді та спорту РДА Галина Волошина, вчитель української мови та літератури Костомарівської загальноосвітньої школи Тетяна Ковальчук, заступник директора з навчально-виховної роботи Тарасівської загальноосвітньої школи Валентина Ляховецька, вчитель історії та правознавства Витязівської загальноосвітньої школи Сергій Раїна, бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти, молоді та спорту РДА Любов Рубель, вчитель математики та інформатики Олексіївської загальноосвітньої школи Ольга Цветік.


Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарували артисти Кіровоградської обласної філармонії. В концертній програмі звучали  пісні та музика. Не залишили байдужими жодного глядача у святковій залі хореографічні композиції. Виконавці подарували присутнім гарний настрій та море позитивних емоцій.


Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ