У будинку дитячої творчості проведено урок-реквієм

З нагоди 73 - ої річниці Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у комунальному закладі «Бобринецький районний Будинок дитячої творчості» Бобринецької районної ради проведено урок – реквієм: «Пам’ятаємо!», де окрім батьків та вихованців прийняли участь заступник голови Бобринецької районної ради Наталія Сабліна та заступник військового комісара Бобринецького райвійськомату Олександр Мусієнко.

У своєму виступі Наталія Анатоліївна зазначила , що День Перемоги - це всенародне свято, яке завжди проходе зі сльозами на очах. Адже немає в нашому степовому краю жодної родини,  котрої не торкнулося  б жахіття другої світової війни.  День Перемоги - це дань пошани тим, хто кував її у боях, віддав за неї  найдорожче – життя.

Пам’ятати полеглих і тих, хто повернувся з Перемогою – святий обов’язок нащадків. Ця пам'ять потрібна  живим.

Олександр Вікторович у своєму виступі сказав, що нинішнє покоління воїнів – захисників Вітчизни,  гордо продовжує справу, за яку віддали життя діди і прадіди,  надійно захищають рубежі України.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих, а вихованці у піснях і віршах згадали подвиг творців Великої Перемоги.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ