Урочисто святкували День Перемоги у Бобринці

9 травня, з нагоди 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, у Бобринці відбулася  урочиста хода та покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату, пам’ятників загиблим вчителям та учням, воїнам-афганцям і чорнобильцям, а також до пам’ятних дошок на честь загиблих воїнів, захисників територіальної цілісності України та героя Небесної Сотні Віктора Чміленка.

Вже традиційно на площі біля пам’ятника Невідомому солдату відбувся мітинг-реквієм, в якому взяли участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, міський голова Валерій Сніжко, ветерани, військові, школярі, представники громадськості, місцеві жителі та гості Бобринеччини.

З вітальними словами до ветеранів та учасників мітингу звернулися голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, міський голова Валерій Сніжко,  депутат районної ради Юрій Крутько, військовий комісар Микола Капітоненко та учасник антитерористичної операції на сході України Олександр Мусієнко.

Своїми спогадами про воєнні роки поділився ветеран Другої світової війни Дем’ян Дем’янович Неклеса. Він побажав усім, щоб в нашій країні запанував довгоочікуваний мир та спокій.

Міським головою Валерієм Сніжком було здійснено вручення ряду нагород та відзнак учасникам антитерористичної операції, військовослужбовцям й учасникам бойових дій.

Представники учнівської молоді місцевих шкіл підготували присутнім тематичну програму. Хвилиною мовчання та салютом було вшановано всіх полеглих солдатів Великої Вітчизняної війни.

Після привітальних виступів відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ