Бути державним службовцем – велика честь і відповідальність

21 червня, у великому залі районної ради відбулися урочистості з нагоди професійного свята  державних службовців.  Свято зібрало представників державних установ району, а також тих, хто в різні часи чесно та шляхетно служили своєму народові та державі.

Своїх колег привітали із професійним святом голова районної ради Олена Гадемська,  голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, голова районної профспілкової організації працівників державних установ Галина Карпова.

Олена Гадемська та Олег Тертичний зазначили, що бути державним службовцем – велика честь і величезна відповідальність. За їх словами, довіра до влади в цілому починається з державного службовця районних служб, який є  посередником між нею і народом. Керівники подякували державним службовцям Бобринеччини за професіоналізм та відданість справі, а також вручили кращим представникам відділів райдержадміністрації, установ району та ветеранам  державної служби Грамоти та Подяки.

Також, тепло привітали тих, хто у свій час стояв у витоків районної державної служби, формував її основу, докладав свої знання та професійні навички задля розвитку рідного краю та держави.

Для усіх присутніх державних службовців працівники районного Будинку культури підготували музичні вітання.

Останні новини

  • Відбулася 19 сесія районної ради
  • Святкували День Незалежності України
  • Працювала постійна профільна комісія райради
  • Відбулися засідання бюджетної комісії
  • Урочистості до Дня Державного Прапора України

До уваги громадян

Офіс реформ