Щотижнева нарада в райдержадміністрації

23 липня заступник голови районної ради Наталія Сабліна прийняла участь у щотижневій нараді, яку провів голова Бобринецької райдержадміністрації Олег Тертичний.

Під час апаратної наради виступила головний лікар КЛЗ “Центр первинної медико-санітарної допомоги” Наталія Кубенко. Вона проінформувала присутніх про особливості реалізації на території району державної програми «Доступні ліки» та стан підписання декларацій з надання медичних послуг із лікарями первинної ланки району, на сьогодні жителями району оформлено вже 6,5 тис. відповідних декларацій.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Різун доповів про стан виконання розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 03 травня 2018 року № 265-р “Про розподіл обсягу субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у 2018 році, організацію контролю за використанням зазначеної субвенції».

Начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Нестеренко розповіла про підсумки виконання районного бюджету за січень-червень 2018 року.

Окрім цього, керівники окремих територіальних органів міністерств та відомств України в районі прозвітували про події із життя Бобринеччини, що мали місце протягом минулого тижня.

За підсумками щопонеділкової оперативної наради головою райдержадміністрації Олегом Тертичним дано ряд відповідних доручень.

Останні новини

  • Відбулася 19 сесія районної ради
  • Святкували День Незалежності України
  • Працювала постійна профільна комісія райради
  • Відбулися засідання бюджетної комісії
  • Урочистості до Дня Державного Прапора України

До уваги громадян

Офіс реформ