Плануються заходи з нагоди святкування Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України.

24 липня заступник голови районної ради Наталія Сабліна прийняла участь у засіданні організаційного комітету із напрацювання плану заходів з підготовки та відзначення на території району 27-ї річниці Незалежності України. На засіданні також були присутні голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, заступник голови райдержадміністрації Людмила Сопільняк, начальник відділу культури та туризму РДА Лариса Гребень, начальник відділу управління персоналом апарату РДА Альона Почтар.

Під час засідання оргкомітету було обговорено план заходів з нагоди святкування Дня Державного Прапору та Дня Незалежності України.

23 серпня за участі керівництва району, військовослужбовців, представників від громадських організацій та установ на площі Незалежності заплановане урочисте підняття Державного Прапора України.
24 серпня о 17 годині на СК “Олімпієць” плануються до проведення урочистості, що будуть включати у себе виступи керівників району та вручення почесних нагород. Закінченням заходів стане святковий концерт, підготовлений аматорами та колективами Бобринеччини.

Останні новини

  • Відбулася 19 сесія районної ради
  • Святкували День Незалежності України
  • Працювала постійна профільна комісія райради
  • Відбулися засідання бюджетної комісії
  • Урочистості до Дня Державного Прапора України

До уваги громадян

Офіс реформ