Відбулася 20 позачергова сесія районної ради

Сьогодні, 7 листопада відбулося пленарне засідання двадцятої позачергової сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання, яке провела голова районної ради Олена Гадемська.

На сесії були присутні 17 депутатів районної ради, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний та його заступники, голови сільських рад району, виконавчий апарат районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та інші.

До порядку денного засідання було включено наступні питання:

- про призначення Кубенко Н.В. на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради;

- про внесення змін до рішення районної ради від 21 грудня 2017 року №272 “Про районний бюджет на 2018 рік”;

- про внесення змін до рішення районної ради від 30 березня 2018 року №289;

- про встановлення тарифу на надання послуги теплопостачання за 1 Г/калорію на опалювальний період 2018/2019 року;

- про звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання до Президента України щодо негайного скасування постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення;

- різне.

Депутати розглянули всі питання порядку денного, врахувавши пропозиції постійних профільних комісій та прийняли відповідні рішення.

Зокрема, директором комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради призначено Наталію Кубенко та рекомендовано Бобринецькій районній державній адміністрації укласти контракт з нею терміном на 3 роки.

Одним із головних питань порядку денного було  внесення змін до районного бюджету на 2018 рік. Інформувала присутніх начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Настеренко, яка зазначила, що внесення змін до районного бюджету викликано змінами в доходній частині загального фонду, перерозподілом коштів в межах кошторисних призначень, змінами в частині міжбюджетних трансфертів.

Загалом, на 20 позачерговій сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання районними обранцями прийнято 5 рішень.

До уваги громадян

Офіс реформ