У селі Новоградівка відбулася передача естафети пам’яті

У пам’яті ніколи не зітреться славетний подвиг наших визволителів.

8 листопада 2018 року у селі Новоградівка відбулася передача естафети пам’яті «Слава визволителям України» від Тарасівської громади.

Ця знаменна подія зібрала у актовому залі Новоградівської сільської ради заступника голови районної ради Наталію Сабліну, голову районної державної адміністрації Олега Тертичного, голову районної організації ветеранів України Інну Гребенюк, громадськість та депутатів села.

Із вітальним словом до гостей цієї визначної події звернувся сільський голова Новоградівської сільської ради Микола Нечай.

Гості громади дякували ветеранам за їх подвиг, за чисте мирне небо, за життя. Учні Новоградівської школи виступили перед присутніми з тематичними номерами.

Користуючись нагодою, Олег Тертичний та Наталія Сабліна за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток культурної сфери району та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначили Грамотою райдержадміністрації та районної ради директора Новоградівського сільського Будинку культури Олену Нечай.

Хвилиною мовчання і покладанням квітів до обеліска всі присутні вшанували пам’ять загиблих героїв-воїнів.

До уваги громадян

Офіс реформ