Щотижнева онлайн-нарада в райдержадміністрації

14 січня голова районної ради Олена Гадемська прийняла участь у щотижневій онлайн-нараді, яку провів голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко.

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко акцентував увагу на ключових напрямках діяльності влади у поточному році.

Одним із актуальних завдань він виокремив соціальний захист. Завдання стосується підвищення рівня оплати праці в реальному секторі економіки, контроль за формуванням пільг і субсидій.

Ще одним актуальним напрямком є розвиток дорожньої інфраструктури.

Нинішнього року на Кіровоградщині продовжиться робота з покращення якості автомобільних доріг. У Бобринецькому районі на 2019 рік заплановано відновлення дорожньої інфраструктури та поліпшення якості, безпеки та ефективності перевезень на суму 24,6 млн.грн.

Також продовжиться робота з впровадження реформи охорони здоров'я. Зокрема, передбачено налагодження телемедицини, розвиток служби екстреної медичної допомоги та створення єдиної диспетчерської.

Сергій Кузьменко наголосив, що усі ці та інші актуальні завдання мають увійти до проекту Плану перспективного розвитку області на 2019-2021 роки, який буде розроблений та представлений під час чергового засідання Ради регіонального розвитку області. Тому він іще раз доручив керівникам структурних підрозділів та районів і міст надати ґрунтовні пропозиції до Плану. Пропозиції слід подати до кінця січня.

До уваги громадян

Офіс реформ