Вшанували пам'ять загиблих воїнів-афганців

Напередодні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який відзначають 15 лютого, заступник голови районної ради Наталія Сабліна, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, голова районної  організації УСВА Микола Тосік відвідали могили тих, хто віддав своє життя, виконуючи інтернаціональний обов’язок.

Так, спільно з  міським головою Валерієм Сніжком та афганцями відбулося покладання квітів на могилу загиблого під час війни в Афганістані нашого земляка Ігоря Чабанюка. Керівники району та міста також поспілкувалися із матір’ю загиблого – Ганною Чабанюк, якій спільно з членами РО УСВА вручили матеріальну допомогу та продуктовий набір.

У селі Василівка, спільно з головою Василівської сільської ради Валентином Курачем вшанували пам’ять загиблого в Афганістані Миколи Брасла.

Біля Василівської школи відбувся тематичний захід за участі вчителів та дітей. Пам’ять військовослужбовця вшанували покладанням квітів до пам’ятної дошки на його честь та могили загиблого. Матері полеглого воїна-інтернаціоналіста Ніні Брасло вручено матеріальну допомогу.


Окрім цього, представники РО УСВА також відвідали могили усіх загиблих наших земляків, воїнів-інтернаціоналістів, що знаходяться на території району. Вшановано світлу пам’ять: Віктора Яницького (с. Федіївка), Олександра Качана (с. Тарасівка), Віктора Куліша (с. Апрелівське) та Станіслава Хлібійчука (с. Крутоярка Веселівської сільської ради).

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ