Постійні комісії райради розпочали свою роботу

15 березня, під головуванням Сергія Бергера відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Окрім членів комісії, у засіданні прийняли участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Когадько,  керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та керівники комунальних закладів району.

Члени комісії розглянули  25 питань порядку денного. Проекти рішень по більшості з них рекомендовано внести на розгляд пленарного засідання чергової сесії районної ради, яка відбудеться 22 березня 2019 року. Разом з тим, звіт голови Бобринецької районної державної адміністрації про здійснення делегованих повноважень Бобринецькою районною радою Бобринецькій районній державній адміністрації запропоновано розглянути на наступній сесії районної ради.

Постійна комісія підтримала і рекомендувала депутатам районної ради затвердити на пленарному засіданні ряд нових програм:

- про затвердження районної програми розвитку малого та середнього підприємництва у Бобринецькому районі на 2019-2021 роки;

- про затвердження районної програми забезпечення соціальним та впорядкованим житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа на період до 2021 року;

- про затвердження районної програми по реалізації в районі заходів з виконання у 2019-2021 роках Державної програми “Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини” на період до 2021 року;

- про районну програму підтримки органів виконавчої влади у Бобринецькому районі на 2019-2021 роки.

Члени комісії заслухали звіти керівників комунальних закладів культури району та інформацію про перевірку зазначених закладів робочою групою районної ради, яка вивчала їх діяльність. За результатами обговорення зазначених питань постійною комісією прийнято відповідні рішення.

До уваги громадян

Офіс реформ