Працювала постійна комісія районної ради

Сьогодні, 21 березня, під головуванням Сергія Косенка відбулося засідання постійної комісії  з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури. У засіданні прийняли участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна, перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Когадько.

Депутати обговорили 5 питань порядку денного. В результаті обговорення комісією рекомендовано внести на розгляд чергової 22 сесії районної ради наступні питання:

- про погодження створення на території Бобринківської сільської ради нових об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення;

- про погодження розміщення пам’ятника;

- про включення квартир до службового житла;

- про звіт постійної комісії Бобринецької районної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

До уваги громадян

Офіс реформ