Відбулася 21 сесія районної ради

Сьогодні, 14 грудня, відбулася чергова 21 сесія районної ради сьомого скликання. Засідання провела голова Бобринецької районної ради Олена Гадемська.

В роботі пленарного засідання взяли участь депутати районної ради, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, заступник міського голови Валентин Висоцький, виконавчий апарат районної ради, начальники управлінь, відділів та служб райдержадміністрації, керівники територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади, представники прокуратури, міліції, сільські голови територіальних громад району.

У ході пленарного засідання було розглянуто 18 питань порядку денного, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

На початку засідання депутати проголосували за призначення на посаду директора Благодатненської школи Ірини Синенької.

В результаті своєї роботи депутати заслухали  заступника начальника управління економічного розвитку і торгівлі та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Маргариту Дудатій, яка представила присутнім Програму економічного та соціального розвитку району на 2019 рік та районну Програму з розвитку автомобільних доріг та безпеки дорожнього руху на 2018-2022 роки.

В ході тривалого обговорення депутатами було прийнято головний фінансовий документ Бобринецького району – районний бюджет на 2019 рік, про який інформувала начальник фінансового управління районної державної адміністрації Людмила  Нестеренко. Також депутатами заслухано, які зміни передбачено до районного бюджету на 2018 рік.

Депутатами було обговорено та розглянуто низку питань, які стосувались затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, затвердження плану роботи районної ради на 2019 рік, затвердження Положення про порядок надання службових жилих приміщень медичним працівникам району.

Наостанок, депутати одноголосно підтримали звернення депутатів Бобринецької районної ради сьомого скликання щодо законопроекту №9333 від 23 листопада 2018 року «Про зміну меж Кіровоградської області».

У різних питаннях депутати обговорили пропозицію від благодійної організації «Перемога» щодо встановлення пам’ятника героям та патріотам України на площі перед адмінбудівлею.

По всіх питаннях, які були внесені на розгляд 21 сесії районної ради прийнятті відповідні рішення.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ