Про призначення Вініченко О.А. на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради

ПРОЕКТ

вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ДВАДЦЯТЬ _________ СЕСІЯ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від __ _______ 2019 року                                                                        № ___

м.Бобринець

Про призначення Вініченко О.А. на посаду

директора комунального некомерційного

підприємства “Центр первинної

медико-санітарної допомоги Бобринецького

району” Бобринецької районної ради

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, рішення другої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання від 18 грудня 2015 року №43 “Про затвердження Положення про порядок призначення на посаду та звільнення із займаної помади керівників комунальних підприємств, установ, закладів, що є спільною власністю територіальних громад Бобринецького району”, зі змінами, враховуючи протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради від 15 травня 2019 року № 3 та на підставі особисто поданої заяви Вініченко О.А.

районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Призначити ВІНІЧЕНКО Ольгу Анатолівну на посаду директора комунального некомерційного підприємства “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради з “____” ____________ 2019 року.

2. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації укласти з Вініченко О.А. контракт терміном на 3 роки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії Бобринецької районної ради з питань: діяльності ради депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громади та адміністративно-територіального устрою; бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення.

Голова районної ради                                                     О.ГАДЕМСЬКА

До уваги громадян

Офіс реформ