Про надання службової квартири №6 Крутію Анатолію Олександровичу

ПРОЕКТ

вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ДВАДЦЯТЬ _________ СЕСІЯ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

 

від __ _______ 2019 року                                                                        № ___

м.Бобринець

Про надання службової квартири №6

Крутію Анатолію Олександровичу

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житлового кодексу Української РСР, Цивільного кодексу України, Положення про порядок надання службових приміщень і користування ними, затвердженого рішенням двадцять першої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання від 14 грудня 2018 року №336

районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати КРУТІЮ Анатолію Олександровичу, лікарю-інтерну зі спеціальності “Ортопедія та травматологія” Бобринецької центральної районної лікарні, для тимчасового проживання на час виконання службових обов’язків службову квартиру № 6 загальною площею 22,3 кв.м квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: м.Бобринець, провулок Порика, 8.

2. Бобринецькій центральній районній лікарні видати наказ про надання службової квартири №6 квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: м.Бобринець, провулок Порика, 8.

3. Рекомендувати Бобринецькій районній державній адміністрації видати ордер на службову квартиру №6 загальною площею 22,3 кв.м квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: м.Бобринець, провулок Порика, 8 КРУТІЮ Анатолію Олександровичу, лікарю-інтерну зі спеціальності “Ортопедія та травматологія” Бобринецької центральної районної лікарні.

4. Надати згоду на реєстрацію місця проживання Крутія Анатолія Олександровича у квартирі №6 квартирного житлового будинку, розташованого за адресою: м.Бобринець, провулок Порика, 8.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань: бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення; агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

Голова районної ради                                                     О.ГАДЕМСЬКА

До уваги громадян

Офіс реформ