Вшанували пам'ять Віктора Чміленка

Вчора, у День Героїв  Небесної Сотні головою районної ради Оленою Гадемською, заступником голови районної державної адміністрації Людмилою Олексієнко, депутатом райради Сергієм Косенком та головою Верхньоінгульської сільської ради Оленою Руденко у селі Борисівка Бобринецького району було вшановано пам'ять нашого загиблого земляка, активного учасника Революції гідності, Героя України Віктора Чміленка.

Він ніколи не був байдужим до того, що діється в країні та загинув від кулі снайпера 20 лютого 2014 року на Майдані Незалежності. У 2014 році був нагороджений посмертно орденом «Золота Зірка» за громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних засад демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народу, виявлені під час Революції гідності. 2015 року посмертно нагороджений медалю Української православної церкви Київського патріархату «За жертовність і любов до України».

Могилу Героя також відвідали жителі села Сугокліївка та учні  Верхньоінгульської ЗШ I-III ступенів. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про загиблого та поклали квіти до могили Вікора Івановича.

Олена Гадемська зазначила, що за шанс жити у вільній, демократичній країні ми заплатили дуже дорогою ціною – життям наших людей.

Вічна пам'ять їм! Герої не вмирають!

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ