Вітали школярів з Днем захисту дітей

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, голова районної ради Олена Гадемська спільно з головою районної державної адміністрації Олегом Тертичним, начальником служби у справах дітей районної державної адміністрації Лілією Неклесою відвідали Златопільську загальноосвітю школу, де проходило дитяче свято. На святі також були присутні голова Златопільської сільської ради Віктор Поліщук та депутат районної ради Сергій Німенко.

Олена Гадемська зауважила, що кожна дитина – це найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Діти повинні зростати в атмосфері любові й турботи, взаємоповаги і взаєморозуміння, саме тоді вони почуватимуть себе щасливими і захищеними. Також очільники району подякували вчителям та вихователям за турботу про дітей та висловили вдячність депутату районної ради Сергію Німенку та голові сільської ради Віктору Поліщуку, які постійно надають допомогу місцевим соціальним закладам.

Після привітань керівники району вручили дітям подарунки, а школярі щиро подякували гостям, підготувавши святкові виступи, присвячені святу – читали вірші та виконували запальні пісні.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ