Відкриття нової лікарської амбулаторії у селі Златопілля

31 січня на території Бобринецького району, у селі Златопілля, відбулося урочисте відкриття нової сучасної лікарської амбулаторії.

На церемонії відкриття були присутні голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко, голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, голова Златопільської сільської ради Віктор Поліщук, депутати районної ради, громадськість району та села.

Вартість новозбудованої амбулаторії склала понад 6 мільйонів гривень. Це кошти відповідної субвенції з держбюджету та співфінансування з місцевих бюджетів.

Керівник облдержадміністрації, спільно з керівництвом району оглянули приміщення, яке зведено за типовим проектом, та поспілкувався з медичним персоналом. У службових частинах приміщення розташовані реєстратура, кабінет сімейного лікаря, маніпуляційний та оглядовий кабінети, кімната для персоналу, кабінет щеплень та підсобні кімнати. Заклад оснащено необхідним медичним обладнанням та інвентарем.

Амбулаторію забезпечено новим легковим автомобілем марки “Renault Duster”, придбаним за кошти державного бюджету.

Звертаючись до медпрацівників та всіх присутніх керівництво області та району наголосило, що медична реформа актуальна і дуже важлива саме для сільського населення,  адже людям із глибинки необхідна медична допомога на місцях. Життя і здоров'я людей – є основним пріоритетом для держави.

До уваги громадян

Офіс реформ