Сьогодні працювала комісія з питань діяльності ради

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії Бобринецької районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян, адміністративно-територіального устрою.  У засіданні прийняла участь заступник голови районної ради Наталія Сабліна.

Розглядалися питання погодження призначення директорів Бобринецького районного будинку дитячої творчості Бобринецької районної ради та дитячо-юнацької спортивної школи “Чемпіон” Бобринецької районної ради.  Усі члени комісії одноголосо проголосували внести на розгляд сьомої сесії погодження запропонованих кандидатур Тамари Кононенко та Віктора Тернюка.

Депутатами також було розглянуто питання про зміни до складу районної комісії з питань поновлення прав реабілітованих, призначення на посаду завідувача комунальної установи Бобринецької районної ради «Трудовий архів Бобринецького району». Щодо призначенння завідувача районного архіву було заслухано інформацію начальника відділу кадрової роботи апарату Бобринецької райдержадміністрації Альони Почтар, яка довела до відома депутатів, що до районної адміністрації надійшли заяви Тетяни Братиці, Лілії Калінічевої та Ірини Рудої для розгляду їхніх кандидатур районою радою з метою зайняття зазначеної посади. Депутатами обговорено це питання, розглянуто кожну кандидатуру окремо. За результатами голосування вирішено на розгляд сьомої сесії винести призначення Ірини Рудої на посаду  завідувача комунальної установи Бобринецької районної ради «Трудовий архів Бобринецького району», як таку що найбільше відповідає вимогам та має значний стаж роботи у зазначеній сфері.

 

 

До уваги громадян

Офіс реформ