Вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, у великому залі адмінприміщення, за участі представників державних установ району та органів місцевого самоврядування, було вшановано пам'ять Героїв Небесної Сотні, серед яких наш земляк Віктор Іванович Чміленко. Він був справжнім патріотом, завжди боровся з несправедливістю і віддав життя за свободу і демократію в Україні.

Зі словами скорботи до присутніх звернувся перший заступник голови районної державної адміністрації Юрій Когадько. Він наголосив, що ми завжди будемо в неоплатному боргу перед Героями, яких назвали Небесною Сотнею під час Революції Гідності.

Ведучі заходу нагадали всім про події лютого 2014 року, які стали переломними у демократичному поступі нашої держави. Ціною свого життя Герої Небесної Сотні довели, що наш український народ – нескорений, а його дух незламний. Такий же героїзм виявляють сьогодні українські воїни і добровольці, які захищають незалежність і територіальну цілісність нашої держави на Сході України. Пам'ять про всіх загиблих було вшановано хвилиною мовчання. Вічна пам'ять їм! Герої не вмирають!

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ