Робочі питання та плани обговорено на щопонеділковій нараді


18 квітня голова районної ради Олена Гадемська взяла участь у щопонеділковій нараді в райдержадміністрації. Вона проходила під головуванням Сергія Шевченка, голови районної державної адміністрації та за участі його заступників, керівників структурних підрозділів РДА, представників територіальних органів міністерств та відомств України в районі.

Серед низки обговорених питань на нараді увагу було зосереджено наступним темам.

Так під час наради йшлося про ремонт доріг в межах населених пунктів району. З даного питання дано доручення спеціалістам підготувати інформацію щодо коштів, необхідних на ремонт доріг по територіям сільських рад. Відповідно, виходячи із фінансових можливостей, планувати відповідну роботу.

Також в частині фінансування обговорено ремонт Верхньоінгульської школи. Дано доручення спеціалістам  вивчити питання та надати відповідні пропозиції.

Порушувалася й тема продовження практики проведення сходів громад. Так, відзначено, що попередньо проведено таку форму роботи рядом сільських територій.

Зауважено, що згідно орієнтовного графіку проведення сходів жителів, такі будуть продовжуватися й надалі.

Голова районної ради Олена Гадемська звернулася до представників  податкової служби з дорученням підготувати інформацію в розрізі кожного населеного пункту району щодо поточному стану справ із здачі декларацій одноосібниками за 2015 рік. Остання тема активно обговорювалася та роз’яснювалася під час сходів.

Серед планів та перспективних завдань на поточний тиждень мова йшла й про проведення чергового організаційного комітету з питання підготовки, організації та гідного проведення заходів у районі, присвячених 30-ій річниці трагедії на ЧЕАС.

Так 21 квітня відбудеться дане засідання, під час якого будуть внесені корективи й уточнення до існуючого районного плану заходів.

 

 

 

____________________________________________

 

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ