Святкували День захисника України

12 жовтня 2016 року у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи, приурочені Дню захисника України. На свято завітали голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Сергій Шевченко, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентин Мельник, перший заступник міського голови Валентин Висоцький, військовий комісар районного військового комісаріату Микола Капітоненко.

Олена Антонівна привітала захисників та наголосила на тому, що сьогодні багато жителів району перебувають на Сході країни. Для них надзвичайно важливо знати, що позаду – міцний  і надійний тил, що у будь-яку хвилину вони можуть сподіватися на нашу з вами підтримку і допомогу. Взагалом, День захисника України вшановує мужність та відданість тих, хто завжди відстоював свою землю, захищає та охороняє її волю, честь і незалежність сьогодні. Любов до Батьківщини, готовність до самопожертви, вірність військовій присязі, доблесть українських солдатів та офіцерів – це запорука миру, спокою і щасливого майбутнього на рідній землі, гідна шана нашим славним козацьким пращурам.

До привітань долучились і голова райдержадміністрації Сергій Шевченко, перший заступник міського голови Валентин Висоцький та військовий комісар райвійськкомату Микола Капітоненко. Від них прозвучали слова підтримки та вдячності захисникам України.

Грамотами районної державної адміністрації та районної ради за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня захисника України нагороджено учасників антитерористичної операції, працівників районного військового комісаріату, воїнів-інтернаціоналістів, учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, рятувальників 24-тої Державної пожежно-рятувальної частини, працівників районного відділу поліції.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарував присутнім позитивні емоції та гарний настрій.

 

 

Останні новини

  • Вітаємо з Різдвом Христовим!
  • Працівників держустанов вітали з Новим роком
  • З Новим 2017 роком!
  • В пам’ять Юрія Олефіренка відкрито меморіальну дошку
  • Відбулася сесія районного парламенту дітей

До уваги громадян

Офіс реформ