Статті

В районі представлено нового голову районної державної адміністрації

Відповідно до розпорядження Президента України  від 20 квітня 2018 року № 66/2018-рп головою Бобринецької районної державної адміністрації призначено Тертичного Олега Васильовича.
24 квітня голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко представив активу Бобринеччини новопризначеного голову районної державної адміністрації Олега Тертичного.


У зборах активу району прийняли участь голова районної ради Олена Гадемська, депутати районної ради, працівники апарату та структурних підрозділів  райдержадміністрації, міський та сільські голови району, громадськість району.


Звертаючись до нового керівника району, Сергій Кузьменко зазначив, що сьогодні перед усіма керівниками місцевих органів виконавчої влади стоїть низка першочергових завдань – втілення в життя реформ, ініційованих Президентом України, які сьогодні впроваджуються Урядом: створення об’єднаних територіальних громад, реформування медицини та освіти, ремонт доріг.

Свою підтримку голові райдержадміністрації також висловила голова районної ради Олена Гадемська, яка зауважила, що депутатський корпус районної ради готовий до плідної співпраці з новим керівником району.


У своїй промові Олег Тертичний подякував присутнім за підтримку та наголосив, що лише спільними зусиллями з місцевими органами влади і силовими структурами можливо покращити соціально-економічний клімат району.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ