21 жовтня відбулося засідання бюджетної комісії


Напередодні сьомої сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання, під головуванням Юрія Крутька відбулося засідання постійної комісії  з питань бюджету, фінансів, власності, інвестиційної діяльності та приватизації, регуляторної політики, підприємництва, торгівлі, споживчого ринку та побутового обслуговування населення. Окрім членів комісії, у засіданні взяли участь голова районної ради Олена Гадемська, її заступник Наталія Сабліна, депутати районної ради  Секрет З.Ф., Німенко С.І., Цесарська Л.Н., перший заступник голови районної державної адміністрації Валентин Мельник, керівник апарату райдержадміністрації Галина Карпова,  начальники управлінь та відділів районної державної адміністрації.

Питання порядку денного засідання складались із 12 проектів рішень, серед них: внесення змін до рішення районної ради від 25 грудня 2015 року №47 “Про районний бюджет на 2016 рік, затвердження районної програми підтримки органів виконавчої влади у Бобринецькому районі на 2016-2018 роки, внесення змін до Статуту комунального лікувального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” Бобринецької районної ради, внесення змін до рішення шостої сесії районної ради сьомого скликання від 29 липня 2016 року № 95 “Про передачу окремих об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району в тимчасове користування Бобринецькій міській раді терміном на один рік”, встановлення тарифу на надання послуги теплопостачання за 1 Г/калорію на опалюваний період 2016/2017 року.

Начальник фінансового управління Бобринецької районної державної адміністрації Людмила Нестеренко проінформувала членів комісії про виконання районного бюджету за січень-березень 2016 року та січень-червень 2016 року.

Додаткового роз’яснення  серед присутніх викликало питання про погодження Бобринецькій міській раді встановлення ще одного газового котла у котельні НВК “Бобринецька гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1. Свої думки стосовно нього висловили депутати районної ради Сергій Бергер та Сергій Німенко.

Членами комісії також було заслухано інформацію начальника відділу культури райдержадміністрації Ларису Гребень стосовно погодження списання застарілих основних засобів та начальника відділу освіти райдержадміністрації Олексія Різуна про надання згоди Бобринецькій районній державній адміністрації на передачу в оренду на один рік Бобринецькій міській раді спортивниих залів № 2 та №3 Дитячо-юнацької спортивної школи “Чемпіон” Бобринецької районної ради.

Головний лікар Бобринецької районної лікарні Лариса Семенюк прозвітувала про хід виконання районної соціальної програми протидії ВІЛ- інфекції/СНІДу на 2015-2018 роки за І півріччя 2016 року.

Наостанок, депутатами районної ради було погоджено договори про передачу у тимчасове користування об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста району для здійснення освітньої діяльності, які укладено між Бобринецькою районною державною адміністрацією та Бобринецькою міською радою.

Усі питання порядку денного засіданням постійної комісії вирішено внести на розгляд чергової сесії районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЗВІТ по інформаційним запитам

До уваги громадян

Офіс реформ