Проведено засідання Президії районної ради стосовно депутатських запитів

21 березня у районній раді день розпочався із засідання Президії Бобринецької районної ради. На зібрання були запрошені члени президії, депутат районної ради Анатолій Цесарський, виконавчий апарат районної ради.


На обговорення було винесено запити депутатів Бобринецької районної ради Цесарської Л.Н. та Цесарського А.Ю. щодо передачі у власність Бобринецькій міській раді приміщень та майна навчальних закладів міських шкіл району та листи від голови депутатської фракції Бобринецької районної організації Аграрної партії України Юрія Крутька, депутатів районної ради Крутька Ю.М., Цесарського А.Ю., Цесарської Л.Н. щодо внесення на розгляд пленарного засідання 10 сесії районної ради питань щодо безоплатної передачі  комплексів будівель та матеріальних цінностей міських загальноосвітніх шкіл і навчально-виховного комплексу у комунальну власність Бобринецької ОТГ.

За роз’ясненнями Лариси Цесарської, до неї, як до депутата районної ради звернулися трудові колективи міських шкіл з проханням донести до районної ради звернення стосовно передачі міських шкіл у власність Бобринецької ОТГ.

Свої думки стосовно зазначеного питання висловили майже всі присутні члени Президії.

Голова районної ради Олена Гадемська ознайомила присутніх з проектами рішень, які були підготовлені депутатською фракцією Бобринецької районної організації Аграрної партії України, депутатами районної ради Крутьком Ю.М., Цесарським А.Ю., Цесарською Л.Н. та звернула увагу на порушення процедури подачі проектів рішень до районної ради, зокрема, вона зазначила що проекти рішень стосовно передачі шкіл до районної ради подає Бобринецька райдержадміністрація, адже цьому органу районною радою делеговано повноваження з управління майном, що є спільною власністю територіальних громад міста та сіл району. За 20 робочих днів до пленарного засідання (дати розгляду відповідного питання) проекти рішень публікуються на офіційному сайті районної ради.

За підсумками обговорення членами Президії вирішено внести на розгляд пленарного засідання 10 сесії районної ради запити депутатів Бобринецької районної ради Цесарської Л.Н. та Цесарського А.Ю. щодо передачі у власність Бобринецькій міській раді приміщень та майна навчальних закладів міських шкіл району.

Проекти рішень щодо безоплатної передачі  комплексів будівель та матеріальних цінностей міських загальноосвітніх шкіл і навчально-виховного комплексу у комунальну власність Бобринецької ОТГ, які підготовлено та подано депутатською фракцією Бобринецької районної організації Аграрної партії України, депутатами районної ради Крутьком Ю.М., Цесарським А.Ю., Цесарською Л.Н. вирішено не включати до переліку питань, які будуть розглядатися на пленарному засіданні 10 сесії Бобринецької районної ради сьомого скликання.

Останні новини

  • Підготовка до роковин Чорнобильської катастрофи.
  • Оголошено конкурс "Кращі практики місцевого самоврядування"
  • Привітання зі святом Великодня!
  • Навчання з питань децентралізації
  • Нарада з депутатами міської ради, головами сільських рад району

До уваги громадян

Офіс реформ