Сьогодні працювали постійні комісії районної ради

Сьогодні, 20 березня відбулося засідання постійної комісії  районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою. У засіданні прийняли участь голова районної ради Олена Гадемська, заступник голови районної ради Наталія Сабліна.


Членами постійної комісії розглянуто шість питань, зокрема, про внесення змін до районної програми «Про відзначення державних та професійних свят», про внесення змін до Регламенту Бобринецької районної ради сьомого скликання, про внесення змін до Порядку підготовки проектів рішень Бобринецької районної ради, про інформацію заступника керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури «Про результати діяльності Бобринецького відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури за 2016 рік».


Загалом, депутати погодили всі шість питань та запропонували внести їх на розгляд пленарного засідання 10 сесії районної ради.

Голова комісії Зоя Секрет довела до відому членів комісії план роботи постійної комісії  районної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регламенту, законності, запобігання корупції, об’єднань громадян та адміністративно-територіального устрою на 2017 рік, який був затверджений депутатами.


Наостанок, члени постійної комісії розглянули запити депутатів Бобринецької районної ради Цесарської Л.Н. та Цесарського А.Ю. щодо передачі у власність Бобринецькій міській раді приміщень та майна навчальних закладів міських шкіл району та листи від голови депутатської фракції Бобринецької районної організації Аграрної партії України Юрія Крутька, депутатів районної ради Крутька Ю.М., Цесарського А.Ю., Цесарської Л.Н. щодо внесення на розгляд пленарного засідання 10 сесії районної ради питань щодо безоплатної передачі  комплексів будівель та матеріальних цінностей міських загальноосвітніх шкіл і навчально-виховного комплексу у комунальну власність Бобринецької ОТГ. Члени постійної комісії вирішили зазначені питання внести на розгляд президії районної ради, яка відбудеться завтра о 9.00 год. у малому залі районної ради.


 

Засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин

На розгляд засідання постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури, яке відбулося 20 березня 2017 року, було внесено 2 питання:

-         Про звіт голови районної державної адміністрації про здійснення делегованих Бобринецької районною радою повноважень Бобринецькій районній державній адміністрації,

-         Про стан виконання районної програми енергоефективності Бобринецького району за 2016 рік.


Щодо розгляду першого питання доповів Валентин Мельник – перший заступник голови районної державної адміністрації. Він зазначив, що голова райдержадміністрації сьогодні знаходиться у відрядженні, депутати запропонували заслухати його звіт безпосередньо на пленарному засіданні десятої сесії районної ради.

Про стан виконання районної програми енергоефективності Бобринецького району за 2016 рік інформувала головний спеціаліст управління економічного розвитку і торгівлі та інфраструктури райдержадміністрації Наталія Плахотнік. Дане питання вирішено внести на розгляд пленарного засідання 10 сесії районної ради.


Заступник голови комісії Володимир Івашина озвучив план роботи постійної комісії з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури на 2017 рік, з яким погодились усі члени постійної комісії.

До уваги громадян

Офіс реформ