Про затвердження районної програми “Поліпшення охорони навколишнього природного середовища та використання природних ресурсів у Бобринецькому районі на 2017-2020 роки”

ПРОЕКТ

рішення вносить голова Бобринецької районної державної адміністрації

 

БОБРИНЕЦЬКА РАЙОННА РАДА

КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ


ДВАНАДЦ
ЯТА СЕСІЯ

СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я

від ___ вересня 2017 року                                                                           № ___

м.Бобринець

 

Про затвердження районної програми

Поліпшення охорони навколишнього

природного середовища та використання

природних ресурсів у Бобринецькому районі

на 2017-2020 роки”

 

Відповідно до пункту 16 частини 1 статті 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статей 13, 21 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 6, 19 Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища”, Закону України "Про Основні засади (стратегію) державної екологічної політики України на період до 2020 року", з врахуванням рішення Кіровоградської обласної ради від 27 березня 2015 року № 716 “Про стратегію розвитку Кіровоградської області на період до 2020 року” та від 29 вересня 2015 року № 787 “Про План заходів із реалізації Стратегії-2020” та з метою охорони довкілля, раціонального використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки з урахуванням регіональних екологічних пріоритетів

 

районна рада

ВИРІШИЛА:

 

1. Затвердити районну програму “Поліпшення охорони навколишнього природного середовища та використання природних ресурсів у Бобринецькому районі на 2017-2020 роки” (додається).

2. Рекомендувати головам сільських рад Бобринецького району протягом 2017-2020 років здійснити заходи передбачені районною програмою.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань агропромислового комплексу та земельних відносин, екології, раціонального використання природних ресурсів, промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку та житлово-комунального господарства, будівництва і архітектури.

 

Голова районної ради                                                          О.ГАДЕМСЬКА

До уваги громадян

Офіс реформ