23 червня – День державної служби

Шановні колеги!

Щиро вітаємо усі енергійні, цілеспрямовані, кваліфіковані колективи району з днем Державної служби!

Державний службовець – це особлива професія, представник якої володіє, з одного боку, широкими повноваженнями, а з іншого – несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка праця, яка потребує самовідданості, бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі.

На державних службовців покладено відповідальне завдання – забезпечувати практичне виконання в державних органах функцій і завдань держави.

 

Ви, кожен на своєму місці, виступаєте єднальною ланкою між владою і народом, знаєте його біди та проблеми, шукаєте шляхи їх вирішення.

Закликаємо діяти з не меншою енергійністю, самовіддачею, результативністю. Адже нині в державі особливо відповідальний період змін. Усі зусилля держслужбовців мають бути спрямовані на забезпечення стабільності життя, надійного соціального захисту громадян, вирішення найважливіших народногосподарських завдань.

Шановні колеги! Дякуємо за вашу щоденну наполегливу працю! Бажаємо усім благополуччя, витримки, гідного шанування ваших зусиль і праці, міцного здоров’я, родинного затишку, миру та впевненості у майбутньому.

З повагою

 

Голова                                                                      Голова районної

районної ради                                                          державної адміністрації

Олена Гадемська                                                      Сергій Шевченко

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ