Урочисто вітали освітян району з професійним святом

Сьогодні, 4 жовтня, з нагоди  Дня працівників освіти, у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи. На свято завітали голова районної ради Олена Гадемська, голова районної державної адміністрації Олег Тертичний, депутати районної ради.

Під час поздоровлень працівників освіти, Олена Антонівна наголосила на тому, що професія «вчитель» унікальна. Цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Учитель здійснює щоденну, кропітку, напружену і вкрай необхідну роботу, віддаючи свої знання учням, вкладаючи у них частку свого серця і душі. Тому, які б зміни не відбувалися в сучасній школі, які б високі технології не входили в навчально-виховний процес, – найбільшою цінністю, найважливішим ресурсом школи був, є і залишиться вчитель. Відданість обраній справі кожного освітянина та підтримка районної влади стануть запорукою подальшого розвитку освіти нашого району.

До привітань долучились і голова райдержадміністрації Олег Тертичний, депутати районної ради Сергій Бергер та Сергій Німенко, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Різун, Бобринецьке райспоживтовариство та районна організація профспілки працівників освіти і науки України. Від них прозвучали слова підтримки та вдячності вчителям.

За сумлінну працю, вагомий внесок в розвиток освіти району, високі творчі здобутки у справі навчання і виховання підростаючого покоління кращі працівники освіти району були нагороджені грамотами та подяками. Зокрема, спільними Грамотами райдержадміністрації та районної ради були нагородженні: методист районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту РДА Ірина Остапенко, вчитель української мови та літератури КЗ “Благодатненська ЗШ І-ІІІ ступенів” Світлана Михайлова, педагогічні колективи Кетрисанівської ЗШ І-III ступенів та КЗ “Златопільська ЗШ I-II ступенів”.

Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарували аматори, викладачі та вихованці районного Будинку дитячої творчості.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ