Відбулася щотижнева онлайн-нарада

9 жовтня голова районної ради Олена Гадемська прийняла участь у щотижневій оперативній нараді, яку провів голова районної державної адміністрації Олег Тертичний.

На нараді розглядалися питання про стан оформлення декларацій з надання медичних послуг із лікарями первинної ланки району, про хід реорганізації КЛЗ “Центр первинної медико-санітарної допомоги Бобринецького району” в комунальне некомерційне підприємство.

У ході наради начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Олексій Різун ознайомив присутніх із станом підготовки до участі району в обласному етапі змагань “Захисник Кіровоградщини” та охарактеризував стан національно-патріотичного виховання молоді району.

Головою райдержадміністрації Олегом Тертичним була виголошена подяка військовому комісару Миколі Капітоненку за належну організацію та проведення в районі навчань з особовим складом стрілецької роти батальйону територіальної оборони. В свою чергу, Микола Капітоненко розповів про продовження терміну осіннього призову у зв’язку із збільшенням плану відбору осіб на строкову військову службу.

Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ