17 листопада 2016 року у приміщенні районного будинку культури відбулися урочисті та святкові заходи, приурочені Дню працівників сільського господарства. На свято завітали голова районної ради Олена Гадемська, заступник голови районної ради Наталія Сабліна, заступники голови районної державної адміністрації, заступник міського голови Валентин Висоцький.


Олена Антонівна привітала аграріїв та наголосила на тому, що сільська праця, як і раніше, необхідна всім і кожному. Плодами праці сільгоспвиробників користується кожна людина в нашій країні. Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. І лише завдяки умілому господарюванню, досягнення у сільському господарстві району останніх років стають загальновизнаними.

До привітань долучились і заступник голови райдержадміністрації Валентин Мельник, заступник міського голови Валентин Висоцький, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Петро Панібратець. Від них прозвучали слова підтримки та вдячності аграріям району та побажання всім вагомих здобутків, миру, злагоди, добра та невичерпної енергії.


Грамотами та подяками облдержадміністрації були нагороджені колектив працівників СФГ «Рижкова В.П.», колектив працівників СФГ «Галина» та ПАТ «Бобринецька сільгосптехніка».

Кращі з кращих сільгоспвиробників району та їх працівників отримали грамоти та подяки районної державної адміністрації та районної ради за особистий внесок у розвиток агропромислового виробництва, вагомі трудові досягнення, самовіддану працю та з нагоди Дня працівника сільського господарства.


Після завершення урочистої частини відбувся святковий концерт, який подарував присутнім позитивні емоції та гарний настрій.


До уваги громадян

Офіс реформ