Оздоровлення дітей Бобринеччини продовжується

9 та 14 червня на площі Незалежності, що біля районної адмінбудівлі знову лунали схвильовані дитячі голоси.

За участі керівництва району, більше 100 дітей відправили на оздоровлення до оздоровчо-спортивного табору “Лісотехнік”. Передусім -  це діти Апрелівської, Бобринківської, Благодатненської, Буховецької, Василівської, Верхньоінгульської, Веселівської,Чарівненської, Новомиколаївської, Олексіївської, Павлогірківської, Кривоносівської, Сугокліївської, Рощахівської та Витязівської громад.


Слід відзначити, що на відпочинку дітей чекає насичена програма дозвілля. Так, для удосконалення виховного процесу в закладі “Лісотехнік” впроваджуються активні форми відпочинку та оздоровлення. Серед них: покази кіно та мультфільмів, традиційні тематичні конкурси і заходи, показові програми, вікторини, ігрові та тренінгові програми (вибори президента табору, тренінг лідерських якостей “Я – лідер”, елементи рольових ігор в загонових справах, ігрова програма “Нас познайомить гра”, пісенно-ігрові програми), заходи щодо відкриття та закриття зміни (святкова лінійка, святковий концерт та дискотека) тощо.

Дякуємо голові правління Бобринецького райспоживтовариства Валентині Татаровій, яка посприяла в наданні дітям питної мінеральної води у дорогу та фізичній особі-підприємцю Овсійчуку О.П. за забезпечення зміни медичними аптечками.

Останні новини

  • Вітаємо держслужбовців!
  • Про підготовку фахівців
  • Звернення з нагоди Дня скорботи
  • З директором Бобринецької школи-інтернат проведено співбесіду
  • Відбулася 11 сесія Бобринецької районної ради

До уваги громадян

Офіс реформ