На спільному засіданні постійних профільних комісій районної ради розглянули 4 питання

12 червня, під головуванням заступника голови районної ради Наталії Сабліної, відбулося спільне засідання постійних профільних комісій районної ради.


Найпершим інформував депутатів начальник відділу освіти, молоді та спорту Олексій Різун щодо передачі місцевих шкіл у власність Бобринецької об’єднаної територіальної громади та затвердження плану заходів по організації створення опорних закладів Бобринецького району. Після тривалої дискусії члени профільних комісій вирішили передати міські школи в тимчасове користування терміном на один рік Бобринецькій міській раді.


Депутат районної ради Сергій Бергер запропонував виключити питання затвердження плану заходів по організації створення опорних закладів Бобринецького району з порядку денного, запропонованого до розгляду на 11 сесії районної ради, так як жодна школа району не підпадає під вимоги щодо створення опорних закладів. Відповідно до Постанови КМУ від 19.04.2017 року №289 кількість учнів опорного закладу (без врахування учнів філій) повинна становити не менше 200 осіб, таку кількість дітей у школах району налічують тільки міські школи.


На засіданні депутати також розглянули питання продовження контрактів головному лікарю районної лікарні Ларисі Семенюк та директору комунальної установи «Олімпієць» Ігорю Філіпенку. Члени постійних комісій заслухали звіти керівників та вирішили заключити контракт з головним лікарем Центральної районної лікарні терміном на 5 років, з директором СК «Олімпієць» - на 1 рік.


Останні новини

До уваги громадян

Офіс реформ